Welkom op de website van Mrs. Pancake

Wij zijn een gezellige lunchroom in het mooie centrum van Haarlem met voor de deur een zonnig terras waar je kunt genieten van onze uitgebreide menu kaart. Na de corona crisis zijn wij gelijk van start gegaan met een nieuwe menu kaart waarop onder andere veel Amerikaanse en Nederlandse pannenkoeken te vinden zijn. Uiteraard hebben wij ook aanbod voor mensen die geen zin hebben in een pannenkoek.

Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om alleen een drankje bij ons te komen drinken, zoals bijvoorbeeld een heerlijke koffie van Smit&Dorlas, gezet door een van onze Barista's.Reserveren is niet nodig. Je kunt gewoon even langs lopen om te kijken of er plek  is binnen wanneer je geen Corona gerelateerde gezondheidsklachten hebt. Het kan uiteraard wel door op onderstaande button te klikken en vervolgens een mailtje te sturen. Wij bevestigen elke reservering. 

Liever buiten zitten? Iedereen is gewoon welkom op ons terras maar wel volgens de regels van het RIVM: 1,5meter afstand, behorend tot hetzelfde huishouden bij 3 of meer personen en geen gezondheidsklachten. 

Wij zorgen ervoor dat de tafels en stoelen gedesinfecteerd zijn en dat er desinfectiemiddel voor de handen aanwezig is.

Wij hopen op medewerking van iedereen om ons zo goed mogelijk aan de regels te kunnen houden.

Tot snel!